Få et flot geografisk kort til hjemmet fra SUMOpix!

By:

Med et verdenskort fra SUMOpix fandt jeg en nem måde at lære mine børn geografi derhjemme, uden at gå på kompromis med design i hjemmet!

Hos SUMOpix kan du vælge mellem masser af forskellige geografiske kort, og det var heriblandt jeg fandt et verdenskort som blev printet på et flot lærred. Kortet er perfekt hjem til os, da jeg gerne vil lære mine børn om verden og de forskellige lande, og samtidig er kræsen med hvad jeg hænger på væggen.  

Hos SUMOpix er der masser af geografiske kort at vælge imellem, der var både Danmarkskort med forskellige kartografiske detaljer, bykort og verdenskort. Finder man ikke det kort man leder efter, er SUMOpix utrolig hjælpsomme med at undersøge om de kan fremskaffe det kort man leder efter.
Selve kortene leveres af firmaet Legind multimaps, som har en kortdatabase på over 2000 kort, så der burde være rig mulighed for at finde det man leder efter.

Mit kort er printet på bomuldslærred opspændt på en træblindramme, og så er kvaliteten knivskarp!

Der er også andre muligheder end lærredet, som jeg bestemte mig for. Jeg havde også mulighed for at vælge på nålekort, lyddæmpende billede eller en plakat.
Der var også masser af størrelser og vælge imellem og man kunne også vælge svæverammer i flere farve, heriblandt guld, sølv og sort. Derudover kunne man vælge at få coating på lærredet for at forlænge holdbarheden og så kunne jeg endda også vælge at gøre det lyddæmpende! Prisen var jeg også meget tilfreds med!

Jeg vil helt bestemt handle hos SUMOpix igen, da kvaliteten ikke er til at sætte finger på og så leverer de lynhurtigt inden for 3-5 dage! Mine børn har meget fornøjelse med at kigge på kortet og lære om de forskellige lande, så jeg har været meget glad for investeringen!

Er du også på udkig efter et geografisk kort til hjemmet, så vil jeg anbefale at smutte forbi SUMOpix, som har det største udvalg og den bedste service!