Få glæde af dine fotos på en helt ny måde!

By:

Pift hjemmet op med et flot foto på lærred fra SUMOpix!

Hos SUMOpix er der noget for enhver smag, og med hele 9,9 på Trustpilot og hundredvis af tilfredse kunder, kan du trygt gøre en handel her.

Hos SUMOpix har du rig mulighed for at være kreativ. Du kan f.eks. vælge at få dit foto opdelt på flere lærreder eller lave en fotokollage.
Du kan også vælge mellem flere hundrede størrelser helt op til 3 meter lange og flere forskellige tykkelser til dit lærred.

SUMOpix har stor fokus på kvalitet, derfor bliver alle fotos bliver størrelsestjekket for at se om opløsningen er høj nok inden de printes, og herefter kvalitetstjekkes de af en grafiker inden de sendes hjem med til dig. Skulle billedet mod forventning stadig ikke være tilfredsstillende, tilbyder SUMOpix fuld returret, selv på egne fotos!

Med et foto på lærred er mulighederne uendelig. Fotos fra ferien, brylluppet eller nogle helt andre yndlingsminder. Er du mere interesseret i professionel fotokunst, har SUMOpix hele 17 millioner fotos til gratis brug til fotos på lærred. Her finder du blandt andet smukke fotos fra Aarhus eller København, solnedgange på flotte sandstrande eller sjove dyr. Her er alt hvad hjertet begærer.

SUMOpix har en håndterlig og overskuelig hjemmeside, og med få simple trin kan alle være med. Du skal blot uploade det ønskede billede eller vælge et af de mange fra billedbanken, derefter vælge størrelse, format og opløsning og så er du klar til at bestille dit billede på lærred!
Derefter leverer SUMOpix hurtigt indenfor 3-5 dage, og så er du klar til at dekorere dit hjem!
Er tre dage ikke hurtigt nok, tilbyder de også ekspreslevering med afsendelse indenfor 24 timer!

Så pift dit hjem op med et helt personligt foto på lærred på SUMOpix og hav glæde af dine fotos på en helt ny måde!