Giv dine billeder liv

By:

Det generer mg ikke, når folk omkring mig kalder mig for den skøre kattedame. Jeg elsker mine katte, og jeg har i øvrigt kun to. Til gengæld har de begge masser af personlighed, og de er nok de mest fotograferede katte på denne jord. Det er to maine coons, så det er ikke de mindste katte, der findes. Men de er bløde og fantastisk selskab.

De skal foreviges på væggen

Jeg vil rigtig gerne have et stort billede af dem på væggen. Et der gør dem begge ære, men det skal ikke bare være et fotografi i ramme, det skal være noget mere end det. Jeg tænkte over at få dem malet eller tegnet, men det er ikke lige den stil, jeg leder efter til mine vægge. Men da jeg faldt over et firma ved navn SUMOpix på nettet, der kommer dit billede på lærred.

Med en nærmest perfekt score på Trustpilot og flotte eksempler på deres arbejde, ja så var jeg solgt. Det ville se så godt ud. Der var ingen tvivl om, at det var lige det, der var et rigtige for mig.

Nemt at bestille

Jeg have kogt det ned til tre billeder, jeg syntes var bedst, og dem sendte jeg til SUMOpix. De vendte tilbage, og det endda rigtig hurtigt, og fortalte hvilket et af dem, der ville gøre sig bedst i den størrelse, jeg gerne ville have. Jeg stolede på ekspertisen, og det med god grund, for de leverede mere, end jeg havde troet.

De havde helt ret med motivet, for med den baggrundsfarve der var på det, så stod kattene frem, smukke som aldrig før. Billedet er spændt ud på en ramme, og det giver et liv i det, som et fotografi aldrig vil kunne gøre. Den skøre kattedame er så tilfreds med det her produkt, at jeg helt sikkert skal have mere i samme stil.