Giv kvalitet ekstra liv derhjemme

By:

Jeg hade tænkt over, at der skulle noget ekstra ind på børneværelserne, noget de ville blive glade for, og som ville holde i mange år. Men samtidg måtte det gerne være noget, de kunne lære noget af samtidig, for der er intet i vejen med at kombinere de to ting.

Det blev to verdenskort

Når der er ti år mellem ens børn, så skal de naturligvis ikke have det samme, så jeg skulle finde på noget, de begge kunne få glæde af. Efter at have været inde at kigge hos SUMOpix, var der ikke længere tvivl om, hvad det skulle være. Nemlig to verdenskort.

Den lille skulle have et klassisk et i ramme med alle verdens flag rundt om. En lyskæde ville samtidig øre det til spændende belysning, der også kunne bruges om aftenen eller om natten. Den store skulle derimod have et på lærred sat op på en træramme. Jeg var overrasket, da hun sagde, at det ville hun rent faktisk gerne have, så det var bare perfekt.

Kortene kom på rekordtid, og kvaliteten er uovertruffen og rigtig flot. Og så er det faktisk så meget sjovere med verden på væggen fremfor en reproduktion af et kunstværk.

Kreative ideer

Det blev endnu bedre en dag, jeg kom hjem. Den lille kunne ikke finde lyskæden, der var undt om verdenskortet. Nå ja det dukkede vel op. Det viste sig, at den store omhyggeligt havde prikket huller i alle hovedstæder og stukket en pære gennem dem alle.

Normalt ville jeg blive sur, men det så fantastisk ud, og det gav et ellers helt perfekt kort noget ekstra. Rigtig god idé og en ny lysæde til den lille, det kan jeg nok godt klare. Men det kræver vist endnu et verdenskort, for hun vil med god grund have det samme som storesøster, og så er det godt, jeg har SUMOpix.