Gør din hverdag mere spændende med fotokunst

By:

Det er svært at forestille sig en hverdag uden nogen form for kunst. Kunst findes alle steder, og inspirerer, motiver og glæder mennesker hver dag. Kunst er naturligvis subjektiv, og næsten alle har en holdning til kunst. Siden kameraets opfindelse i slutningen af 1800-tallet, er fotokunst blevet utrolig udbredt, og takket være internettet, er denne form for kunst blevet nem at dele.

Foruden internettet, har smartphones blandt andet også gjort det lettere at få adgang til et godt kamera, som efterhånden tager så gode billeder, at man uden problemer kan printe disse i store formater.

Vælg mellem mere end 17 mio. motiver og 500 forskellige formater

Sumopix arbejder med billeder på lærred, og har gjort det i snart ti år fra deres domicil i Århus. Med Sumopix har du mulighed for at uploade dine personlige fotografier, og få dem printet. Du kan vælge mellem mere end 500 forskellige formater, og du kan endda vælge mellem opdelte lærreder. Strækker evnerne ikke helt, kan du i stedet vælge mellem mere end 17 mio. motiver i deres billede bank. Alle motiver som uploades til print, tjekkes igennem af en af Sumopixs ansatte, så du ikke risikerer at få et sløret billede.

Sumopix producerer selv alt, og printer deres motiver på bomuldslærreder, for at få det bedste resultat. Lærrederne spændes på rammer lavet af ægte træ. Når motiv og format er valgt, kan du blandt andet vælge at få dit lærred behandlet med en coating, som gør lærredet lettere at rengøre med en klud, og dermed vedligeholde.

Mere end 10.000 print årligt

Sumopix leverer mere end 10.000 print årligt, og har den erfaring det kræves, for at opnå det absolut bedste resultat hver gang.

Leveringen tager normal 4-6 arbejdsdage, men ønsker du en hastelevering, kan dette også lade sig gøre mod merbetaling.

Den høje kvalitet og service, afspejles tydeligt i deres Trustpilot score, som lægger på flotte 9,9 ud af 10 mulige.