Livet som udlandsdansker

By:

Jeg har fået mit drømmejob. I Australien. Jeg glæder mig rigtig meget, men jeg ved også, at der helt sikkert vil være meget, jeg kommer til at savne ved Danmark. Jeg skal samtidig overveje meget nøje, hvad jeg skal have med, for det er ikke helt gratis at sende et helt hjem af sted.

Noget til minde herfra

Da jeg skulle til at pakke det sidste, kom mine forældre forbi. De havde et danmarkskort under armen, som de mente, jeg ville blive rigtig glad for. Det var et rigtig flot og detaljeret kort, og her kunne jeg nemt finde alle de steder i landet, der var værd at fortælle mine nye kollegaer om. En rigtig god gave, for jeg kunne tage en stor bid af mit land med mig på denne måde.

Det skulle der helt bestemt være plads til, så det kom med sammen med andre nødvendigheder, jeg ikke kunne leve uden. Noget jeg vil sætte pris på, og helt sikkert noget, der skal hænge et sted, hvor jeg dagligt får glæde af det.

Kvaliteten er i top

Mine nye kollegaer er meget nysgerrige på Danmark, og jeg fortæller gerne. Jeg lærer om mit nye hjem, og jeg giver igen med at fortælle om mit. Jeg bruger kortet mere, end jeg havde troet, men det skyldes nok, at det er meget detaljeret. SUMOpix, hvor mine forældre har købt det, har i hvert fald gjort noget ud af, at det skal være brugbart hele vejen igennem.

Når man er et sted som Australien, som er så stort, så er det næsten svært at forklare, at Danmark er så lille, især med alt det, der er med på kortet. Jeg synes det er fantastisk, og når jeg en dag skal hjem igen, så skal kortet i hvert fald med, fordi det for mig står som noget, der var med på min største rejse.

 

Posted in: danmarkskort