Pryd dine vægge med kunst

By:

Vi er omgivet af kunst, og en verden uden, vil ærlig talt være ret kede, ja måske endda sørgelig. Kunst er alle vegne, og vi skaber efterhånden kunst ud af selv de mindste ting. Kunst på lærreder, er noget vi har kendt til i århundrede, og noget som vi mennesker betaler overdrevet summer for. Ser vi på den lidt mere almindelige form for kunst, så hænger vi denne op på vores vægge i stor stil. Vi hænger vægkunst op i hjem, på arbejdsplader og alle mulige andre steder. Vi nyder kunst på væggene, og vi lader os motivere og inspirere. Ser vi på fotokunst, så er dette en kunstart, som inden for de seneste årtier, takket være internettet og billigere kameraer, blevet utrolig populært.

Vi dyrker denne kunstform i stor stil, og vi sætter i den grad pris på denne.

Print på lærreder

Sumopix arbejder med print på lærreder, og har gjort det i snart et årti. De holder til i Århus, og producerer selv det hele. Alle motiver printes på bomuldslærreder, så kvaliteten er sikret. Herefter fastsættes lærredet på en ægte træramme, og herefter er billedet klar til at pryde dine vægge i årtier.

Du kan naturligvis vælge at få printet et af dine egne motiver, men strækker talentet sig ikke helt langt nok, kan du frit vælge mellem mere end 17 mio. forskellige professionelle motiver fra deres billede bibliotek.

Når du har valgt motivet, kan du frit vælge mellem mere end 500 forskellige formater, og du kan endda vælge at få et opdelt lærred. Om du vælger et eget motiv, eller et fra billede bibliotektet, bliver alle motiver kvalitetstestet af Sumopixs eksperter, inden billedet sættes i print. Sumopix leverer mere end 10.000 print årligt, og har dermed den erfaring det kræver, for at få det absolut bedste frem i hvert et motiv. Besøg deres hjemmeside her: https://sumopix.com/da