Til dig der ønsker at dekorere dit hjem med skønne minder

By:

SUMOpix leverer billeder på lærred til dig der ønsker at dekorere dit hjem med glade minder eller smukke billeder og som ikke ønsker at gå ned på kvalitet!

Med fokus på kvalitet og god kundeservice, leverer SUMOpix smukke billeder på lærred til dig til yderst konkurrencedygtige priser. Med hele 9,9 på trustpilot er de de højst ratede på Trustpilot, og det af gode grunde. Flere hundrede kunder roser dem på baggrund af deres høje kvalitetsstandarder og gode priser. Derudover er servicen høj, og kvalificerede medarbejdere står altid klar til at hjælpe.

 Så du kan trygt lægge dine yndlingsminder i SUMOpix’ hænder og ende med smukke lærredsbilleder der vil skabe liv og glæde i hjemmet. SUMOpix sørger for at kvalitetstjekke alle fotos og sørger for at alle lærreder kontrolleres og dobbelttjekkes inden de sendes mod din dør. Og så tilbyder de ovenikøbet prisgaranti!
Mulighederne heller ikke få. Ønsker du smukke landskaber på væggene, men er ikke selv indehaver af et spejlrefleks? Intet problem – SUMOpix har 17 millioner fotos til gratis brug til billeder på lærred. Her finder du alt fra smukke strande til flotte skove og søde dyr.

Derudover kan du vælge mellem flere hundrede størrelser og flere forskellige tykkelser til dit lærred, så det bliver præcis som du ønsker. Der er også mulighed for at skabe lave flotte fotokollager med minder fra rejsen eller yndlingsbilleder af børnene, det er kun fantasien der sætter grænser!

Med få simple trin, bliver det heller ikke nemmere at skabe sin egen fotokunst. Du skal blot uploade det ønskede billede eller vælge et af de mange fra billedbanken, derefter vælge størrelse, format og opløsning og så er du klar til at bestille!
Ikke nok med det, SUMOpix leverer også lynhurtigt indenfor 3-5 dage, og er dette ikke hurtigt nok, tilbyder de også ekspreslevering med afsendelse indenfor 24 timer!
Er du stadig ikke overbevist? Bare rolig, SUMOpix tilbyder også fuld returret, hvis dit foto ikke skulle blive som du ønskede.